kunststof kozijnen Limburg

Bekijk de voordelen van kunststof kozijnen Limburg!

In deze blog krijg je meer informatie over de verschillende soorten kunstof kozijnen limburg Inmiddels is de markt van kunststof kozijnen al een stuk verder ontwikkeld. Bij verbouw discounter bieden ze verschillende soorten specialisten die kunstof kozijnen kunnen aanbrengen. De meest bekende kozijn soorten die aangeboden worden zijn: 

  • Basis kozijnen
  • Standaard kozijnen
  • Comfort kozijnen

Basis kozijnen 

Deze kozijnen hebben sterk stalen versterking en 24 millimeter dik paneel- en schroot vulling. De meeste deuren worden ondersteund door 3 scharnieren en de scharnieren bij de draaikiepramen zichtbaar zijn. Gelukkig voldoet de kozijn gewoon aan de norm van het Nederlandse Bouwbesluit en beschikt deze over dubbel glas. 

kunststof kozijnen Limburg

Standaard kozijnen 

De standaard kozijnen worden het vaakst gekozen. Standaard kozijnen hebben in de meeste gevallen een 16 procent hogere isolatiewaarde. Hierdoor beschikken deze over 42 millimeter dik paneel- en schroot vulling. Op de deuren worden 4 scharnieren aangebracht wat voor extra stabiliteit en stevigheid zorgt. Laten we het hebben over de scharnieren die voor een draaikiepraam bijna niet zichtbaar maakt. De Standaard kozijnen zijn trouwens voorzien van extra ventilatiestanden. Het kozijn beschikt daarnaast over dubbel glas.

Comfort kozijnen 

Het meest belangrijke verschil tussen de comfort en standaard uitvoering is dat de comfort over triple glas beschikt met een dikte van 42 millimeter. Hierdoor is de isolatiewaarde maar liefst 32 procent hoger dan de basis kozijnen. Hierdoor bespaar je veel meer energie en ben je natuurlijk duurzaam bezig. Tevens is de UG waarde lager want deze is 0,6 in plaats van 1,1. 

Voor welk kunstof kozijnen limburg zou jij kiezen? Kies je op basis van budget, mate van gemak, elegantie of duurzaamheid. Of kies je voor een combinatie van beide. Mocht je meer informatie of advies willen. Dan staat Verbouw discounter je graag te woord. Ze helpen je met graag met het maken van de juiste keuze.