border planten pakket

Border planten pakket

Nieuw bij tuinieren? Dan is een border planten pakket iets voor jou! Want het opmaken van een beplantingsplan is niet eenvoudig en vergt enige kennis en ervaring. Doe daarom beroep op een kant-en-klare beplantingsplan!

Volle kleuren

Start met inspiratie

Op zoek naar tuinvoorbeelden? Bekijk dan de foto’s onderverdeeld in stijlen. De beplanting is namelijk beeldbepalend voor jouw tuin. Misschien val je voor een bepaalde kleur of eerder bontgekleurd ? Wil je vaste planten of misschien ook snijbloemen of enkel siergrassen? Belangrijk is zeker de zon – of schaduwplaats van jouw border. Kies planten die naargelang het licht gedijen!

Wat is een borderpakket?

Een mooie tuin aanleggen is makkelijker dan je zou denken! Selecteer eenvoudig een border planten pakket naar wens en kies vervolgens de breedte en lengte die je nodig hebt. Na bestelling wordt de kit thuis geleverd inclusief alle planten. Het aanleggen is eenvoudig wat je plant volgens nummer en afstand. Misschien vind je de plantjes erg klein, maar weet dat ze een paar weken of maanden nodig hebben om flink uit te groeien. Nu nog bewateren en bemesten en je tuin is klaar!