De beste meubels voor je nieuwe huis

Ga jij binnenkort verhuizen? Gefeliciteerd! Zoals je al gemerkt hebt komt er veel op je af. Er zijn een hoop zaken die geregeld moeten worden voordat je kan beginnen met verhuizen. Nadat je verhuisd bent kun je alles gaan inrichten. Ben je van plan nieuwe meubels te kopen en de oude te verkopen of weg te geven? Dit kan natuurlijk allemaal. Is je budget niet te groot, maar wil je wel voor een moderne, luxe uitstraling gaan? Dit is hoe je het beste je huis kunt inrichten met weinig budget voor meubels.

Kies voor een simpele basis

Een simpele basis is belangrijk als je van accessoires houdt. Daarbij is het makkelijk om goedkope accessoires te vinden die een luxe uitstraling hebben en waarmee je de basis goed kunt opvullen. Veel geld neerleggen bij een drukke basis zorgt ervoor dat je niet goed kunt combineren met accessoires en je uiteindelijk vaak meer geld kwijt bent. Een simpele basis betekent simpele kleuren en meubels die functioneel zijn en met veel kleuren gecombineerd kunnen worden, zoals de steigerhouten hoekbank Gert voor in de tuin en een kinderbed hoogslaper voor de kinderkamer. Met mooie kussens en knuffels kun je beide ruimtes goed inrichten.

Kwaliteit over kwantiteit

De een vindt het heel lastig kwalitatief goede meubels te vinden voor een lage prijs en de ander vist er zo meubels uit. Heb je kinderen? Dan is het goed om na te denken hoeveel je wilt investeren in dure meubels. De kans is groot dat je de meubels binnen een paar jaar moet vervangen wanneer je kinderen ouder zijn en er niet meer voor zorgen dat spullen beschadigd raken en kapot gaan. Heb je geen kinderen en ben je van plan nog geen kinderen te nemen? Dan kun je investeren in mooiere, wat duurdere meubels.