Kerstpakketten

‘It’s the most wonderful time of the year!’

De daken kleuren weer wit en de supermarkten staan weer in het teken van zoete versnaperingen om je de winter door te helpen. Kerst staat weer voor de deur! Veel Nederlanders verheugen zich op het langverwachte samenkomen van de hele familie onder het genot van lekker eten. De kerstbomen worden uitgezocht en opgetuigd, en de cadeautjes ingeslagen voor onder de kerstboom. In 2020 liep de kerst helaas wat anders dan we allen hadden gehoopt. Vele konden wellicht niet samen zijn met de familie, en hebben van gepaste (1,5 meter) afstand een kaartje of kerstpakketten opgestuurd naar dierbaren. 

Kerstgeschenken

Op Eerste Kerstdag komt de Kerstman langs met een zak vol cadeau’s voor hen die braaf zijn geweest. Technologische snufjes, warme pyjama’s of cadeaubonnen zijn cadeaus die vaak worden gegeven. De feestdagen zijn niet compleet zonder kleine geschenken. Zelfs van de werkgever kan de werknemer vaak een kerstpakket verwachten!

Kerstpakketten

De kerstgedachte 

Toch draait voor velen kerst juist om het samenzijn met geliefden. Het is het aangewezen moment om een keer die verre neef uit te nodigen voor een lekkere maaltijd en het hele gezin bij elkaar te verzamelen. Misschien ben je echter niet zo’n keukenprinses en tover je liever het gourmetstel tevoorschijn. Na een uitgebreide maaltijd is het tijd om te verzamelen rond de kerstboom en de cadeaus uit te delen. Het doen van een klein persoonlijk gebaar door middel van bijvoorbeeld een samengesteld kerstpakket, is de kers op de taart voor een geslaagde avond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *