Leuke tips om je vriend mee te verrassen

Is je vriend binnenkort jarig, zijn jullie zoveel maanden samen óf wil je hem zomaar verrassen? Dan wil je natuurlijk wel voor de dag komen met een persoonlijk en origineel cadeau. Ook als je elkaar al een aantal jaartjes kent, kan het lastig zijn om een geschikt cadeautje te vinden. Vaak wil je het zo goed mogelijk doen, dat je even vergeet dat het gaat om het gebaar. Om je een eindje op weg te helpen geven wij je graag een aantal tips, waarmee je jouw lief kan verrassen!

Ontbijtje op bed

Dit klinkt misschien heel cliché, maar het is wel effectief: een ontbijtje op bed. Kook een lekker eitje, bak broodjes af en pers een vers justje. Vervolgens kun je de aankleding zo leuk mogelijk maken, door een dienblad te bedekken met leuke servetjes, wat bloemetjes en eventueel een kaarsje. Het is schattig en het laat zien dat je je best voor hem hebt gedaan. Hiermee zul je hem ongetwijfeld heel blij maken.

Onverwacht uitje

Bij cadeautips voor mannen denken de meeste al snel aan doucheschuim, sokken of aftershave. Dit is natuurlijk ook gewoon prima, maar niet echt origineel als je je lief wilt verrassen. Boek in plaats daarvan een onverwacht uitje! Houd je vriend bijvoorbeeld van raceauto’s? Ga dan naar een racebaan en laat hem een ritje in een formule 1-wagen maken. En zo zijn er nog veel meer dingen, zoals een dagje flyboarden of een vlucht maken in een klein vliegtuigje.

Overnachting

Iets waar jullie beiden van kunnen profiteren is een leuke overnachting ergens. Ga samen een weekendje weg naar een leuke stad of mooie plek in de natuur en geniet er van om even weg van huis te zijn. Zo zijn er in Nederland veel luxe hotels te boeken of schattige kasteeltjes waar je kunt overnachten. Succes gegarandeerd!