Live chat service Lastechniek

De live chat service is in de Lastechniek branche een toegevoegde waarde. In deze branche zullen er veel informatie vragen binnenkomen. Hier is en bedrijf veel tijd aan kwijt en vaak halen ze er geen sale uit. Als er een live chat aanwezig is op de website van een bedrijf in deze branche, kunnen er via de chat veel informatieve vragen beantwoord worden. Doordat het bedrijf de vragen zelf niet meer hoeft te beantwoorden, word er een hoop tijd bespaard. Deze tijd kunnen ze aan andere werkzaamheden besteden. De live chat service is 72 uur per week online, hier kunnen klanten met alle vragen komen die met het desbetreffende bedrijf te maken hebben.  

Aan het begin van een samenwerking vraagt Chatkracht altijd of de klant een kenniscentrum in wilt vullen. Hierdoor heeft Chatkracht alle nodige informatie om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Als een klant geïnteresseerd is in een van de producten of diensten van een bedrijf, probeert Chatkracht de contactgegevens van de klant te achterhalen. Hierdoor heeft een bedrijf een warme lead. Het bedrijf hoeft dan alleen nog maar de sale te maken.  

Het grootste voordeel van een live chat op de website, is dat het een laagdrempelige manier van communiceren is voor de klant. De klant zal eerder een chat starten dan dat de klant een contactformulier invult. Als een klant verder goed wordt geholpen in de chat, geven ze eerder contactgegevens door. Dit gebeurt minder als er geen live chat aanwezig is op de website.  

Chatkracht pakt binnen 30 seconden de chat op en hierdoor hoeven klanten nooit lang te wachten op een antwoord. Doordat de chatspecialisten gerichte vragen stellen, kan het probleem van de klant vaak snel worden opgelost.  

Kortom, in de Lastechniek branche is de live chat service en toegevoegde waarde. Het bedrijf ontvangt doormiddel van de chat warme leads en bespaard een hoop tijd.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *