Online marketing bureaus in Rotterdam

Tegenwoordig is iedereen via zijn telefoon of laptop verbonden met het internet. Ondernemers en bedrijven willen dan ook graag goed zichtbaar zijn op het internet doormiddel van advertenties of organische vermeldingen. Online marketing bureaus spelen goed in op deze behoefte. Overal om je heen zie je nieuwe jonge bedrijven ontstaan die ondernemers helpen online zichtbaar te zijn. In onze wekelijkse blog lichten we elke week twee online marketing bureaus uit Rotterdam uit. Deze week is het de beurt aan Anglers en Maatwerk Online.

Anglers

Anglers is een online marketing bureau uit Rotterdam dat online marketeers detacheert. Anglers hengelt jong talent binnen, zorgt dat dit jonge talent de juiste kennis vergaard waarna de werknemers zich verspreiden over de verschillende klanten en markten die Anglers kent. Waar de meeste online marketing bureaus werken met specialisaties leidt Anglers haar medewerkers online marketing breed op. Bij Anglers worden de talenten geschoold in SEA, SEO maar bijvoorbeeld ook in social advertising en social media onderhoud.

Maatwerk Online

Maatwerk Online is een online marketing bureau uit Rotterdam. Het bedrijf is ontstaan doordat drie vrienden met elkaar zijn gaan samenwerken. Elk van deze vrienden heeft een eigen specialisatie. Ruben de Vries, Nick Heurter en Lars Maat werkten alle drie voor zichtzelf en kenden elkaar door de voetbal. Ruben de Vries werkte voor zichzelf als SEO-goeroe. Nick Heurter was een held in het bouwen van WordPress websites. Lars Maat (zoek maar eens naar ‘online marketing spreker evenement’ en je komt hem zeker tegen) spendeerde zijn tijd in een zolderkamertje met zijn specialisaties Google en Social Advertising. Toen zij er achter kwamen dat ze vooral facturen naar elkaar aan het sturen waren werd er een balletje op gegooid om samen te gaan werken. Inmiddels is Maatwerk Online een gezond en groeiend bedrijf met een pracht kantoor in het Industrie Gebouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *