Smart home: Waar moet je rekening mee houden?

Wanneer je een smart home wilt creëren is het belangrijk dat je weet waar je mee moet beginnen. Er zijn een aantal producten die vrij eenvoudig te implementeren zijn zodat je alvast een beetje kan wennen. Een van de meest bekende dingen zijn toch wel de slimme verlichtingen van Philips Hue. We vertellen je er daarom wat meer over, wat er nodig is en hoe je daarna jouw smart home veel verder kan gaan uitbouwen. Lees gerust verder.

Bridge

Allereerst is het belangrijk dat je begint met de bridge. Dit is ook wel de brug tussen je huis en Philips Hue. Zonder de Bridge kom je niet zo ver. De Bridge connect je met de lampen die je hebt gekocht. Het is soms heel eenvoudig om een starterspakket te kopen waardoor je direct goed van start kan gaan.

Lampen

De Philips Hue lampen kan je breed inzetten. Kies er bijvoorbeeld voor om ze in de woonkamer, eetkamer, keuken en boven te installeren. En vergeet je gang niet! Je hoeft eigenlijk niet meer op te staan om je licht aan en uit te zetten of simpelweg te dempen. Naast de ‘normale’ slimme lampen kan je ook light strips kopen en deze achter je tv plakken.

Uitbouwen

Wil je jouw slimme verlichting nu verder uitbouwen? Dan kan je er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met je tuinverlichting. Dan weet je zeker dat je goed zit met je verlichting!

Maar wanneer je meer wilt dan enkel verlichting dan kan je nog verder gaan met je smart home. Denk hierbij aan automatisch gordijnen, automatische deur op slot en een slimme koelkost. Vaak heb je daar nog speciale producten voor nodig zoals een dimmer Busch Jaeger. Wat het ook is, met Busch jaeger haal je kwaliteit in huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *