Soorten vuilnisbakken en recyclingbakken

In elk bedrijf is hygiëne een prioriteit om jouw personeel en gasten veilig en tevreden te houden. Het kiezen van de juiste vuilnisbakken of recyclingbakken voor jouw etablissement is absoluut noodzakelijk om een ​​hoog niveau van reinheid te behouden.

Overwegingen bij het kopen van vuilnisbakken en recyclingbakken

Let bij het kiezen van een prullenbak goed op het materiaal, de maat en de vorm . In één oogopslag zien vuilnisbakken en prullenbakken er misschien net uit als elke andere container, maar zonder de specifieke eigenschappen van jouw blikken nader te bekijken, zou je er één kunnen kiezen die helemaal niet aan jouw behoeften voldoet. Als je de verkeerde prullenbak kiest, kan jouw aankoop geldverspilling worden voor jouw bedrijf, omdat het misschien niet werkt in het gebied waar je het nodig hebt.

Prullenbak en materiaal voor recycling

Vuilnisbakken zijn voornamelijk gemaakt van plastic, metaal of beton. Plastic blikken bevatten materialen zoals hars en polyethyleen. Metaal omvat blikken van roestvrij staal, staal en aluminium. Bij het overwegen van betonnen vuilnisbakken, omvat dit ook polymeerbetonbakken die zowel steen als beton gebruiken in hun constructie. Er zijn een paar uitschieters die niet in deze categorieën vallen en hun eigen voordelen hebben, maar ze komen niet zo vaak voor.

Grootte prullenbak en recyclingbak

Er zijn geen aangewezen toepassingen voor vuilnisbakken op basis van grootte. Baseer je maat op waar je hem voor nodig hebt. Een prullenbak voor glas wordt bijvoorbeeld sneller gevuld dan een prullenbak voor papier. Kijken naar de capaciteit van vuilnisbakken kan verwarrend zijn, vooral wanneer je zowel liter- als gallonmetingen gebruikt. De goedkoopste afvalcontainer kan gevonden worden op de volgende link. Om onopvallend te blijven, blijven ruimtebesparende blikjes onder de 28 liter en de meeste decoratieve vuilnisbakken blijven rond of onder de 40 liter. Door hun gebruik zijn ruimtebesparende en decoratieve blikken bedoeld om op te gaan, en dat betekent dat de maat klein moet worden gehouden, zodat ze minder opvallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *