campings in Limburg

Ultiem camping gevoel

Op zoek naar campings in Limburg hoef je niet lang te zoeken, maar zoek je een camping waar je het echte ultieme camping gevoel ervaart dan kun je niet om de Leistert heen. Een combinatie van het echte authentieke kamperen, met de luxe van een bungalowpark zo kan je het park omschrijven. Met het hele gezin op het veld aan de barbecue, of in de tuin van je huisje wat je hebt gehuurd. Bij deze camping kan het allemaal, het doel is iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Buiten spelen

Kies zelf waar je in overnacht

Van de campings in Limburg is er niet een waar je zoveel mogelijkheden hebt als op de Leistert. Je kunt namelijk overnachten in een van de mogelijkheden op het park, of met je eigen caravan bijvoorbeeld. Met eigen sanitair in een glamping tent en een prachtig terras ervaar je wel luxe, een knusse cabin of lodge zorgt ervoor dat het je aan niets tekort komt tijdens je vakantie. Wil je compleet verzorgd dan is een bungalow met eigen tuin huren ook een optie, werkelijk alles is mogelijk op de camping.

Hele gezin

Lekker eten buiten de deur

Heb je geen zin om zelf je eten te maken tijdens de vakantie zijn er voldoende mogelijkheden. De Leistert is een van de campings in Limburg die maar liefst meerdere restaurants heeft, en een snackbar waar je eten kunt halen. Een barbeque met vrienden en familie is natuurlijk ook mogelijk op je eigen plekje, jouw vakantie waar je bepaald wat je leuk vind om te doen. Voor de kleine gasten is er ook meer dan voldoenden om lekker te kunnen eten.