Waar kan je het beste je verf kopen?

Als je als zzp’er of handige doe-het-zelver op zoek bent naar verf dan is de keuze reuze. Iedere bouwmarkt heeft een hele rits aan verf voor je klaar staan. Toch kopen we ook steeds vaker onze spulletjes gewoon online via een webwinkel. En waarom doen we dat dan niet met verf? Vandaag leg ik je de verschillen uit tussen een bouwmarkt en een online verfwinkel.

Bouwmarkt

Bij de bouwmarkt kan je veel bekende merken kopen die voornamelijk bij het grote publiek bekend zijn. Dit wilt niet zeggen dat dit de beste kwaliteit is. Vaak zien we hier merken waarbij de verf niet direct dekkend is. En dit ga je al vrij snel opvallen als jij een professional bent. Daarom kiezen de zzp’ers vaak voor andere merken dan de bouwmarkt merken. Zo zie je dus een verschil tussen de consument en de zzp’er. De voorwaarden zijn compleet anders. Als consument, die geen rekening houdt met dekking, is een bouwmarkt ideaal. Je stapt je auto in en plukt alles leeg wat je nodig hebt. En vervolgens breng je weer terug wat je niet nodig had. Toch zijn er veel meer met online verfwinkels.

Online

De online verfwinkel is een ideale shop om de beste verf benodigdheden bij te kopen. Vaak zie je dat een verfwinkel ook bij een groothandel hoort waar de beste merken te koop zijn. Je bent daardoor per emmer en aantal liters misschien meer kwijt maar de dekking is vaak vele malen beter. Hierdoor hoef je vaak maar een keer te verven voor het beste resultaat. Wanneer je verf bij een bouwmarkt koopt zal je misschien nog extra emmers moeten kopen om te voldoen aan een goede dekking op de muur of op je deur. Hierdoor ben je aan het einde vele malen duurder uit dan bij een verfwinkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *