Welke schoenen zijn het populairst onder vrouwen?

Dat dames van shoppen houden weten we allemaal. En dat ze een voorliefde hebben voor schoenen is ook algemeen bekent. Kijk bij een doorsnee vrouw in de kledingkast en je ziet een hoop paar schoenen. In sommige gevallen hebben de dames een speciale schoenenkast laten staan waar menig man normaal gesproken al zijn kleren zou ophangen. Daar hebben deze dames een speciale schoenen inloopkast voor laten maken. Toch zijn er een aantal merken die het altijd goed doen bij de vrouwen. We vertellen het je graag.

New Balance

Het merk New Balance is de laatste jaren gigantisch populair geworden in Nederland. Dat komt doordat ook dit merk weer vanuit Amerika is overgewaaid. De mode neemt dit vervolgens over en op het moment dat er beroemde mensen mee worden gespot wordt dit overgenomen door Nederland. En daardoor is dit merk gigantisch populair geworden bij de doorsnee Nederlanders. Daarnaast lopen de New Balance schoenen heerlijk als sneakers en je kan hier een behoorlijk tijdje op staan, lopen en mee dansen.

Uggs

De Ugg is een populaire warme damesschoen en laars waar menig vrouw van begint te kwijlen. Door de warme binnenkant, met echt wol, worden jouw voetjes heerlijk warm en blijven ook echt heel de tijd warm. De kwalitatieve Uggs laarzen zijn zo’n 10 jaar geleden immens populair geworden, zelfs onder de mannen!

Shabbies

Shabbies zijn ook gigantisch populair geworden onder de vrouwen vanwege het comfort en kwaliteit van de schoenen. Als je eenmaal een Shabbies hebt gekocht is de kans groot dat je er nogmaals een keer voor kiest. Deze laarzen lopen eigenlijk perfect waardoor je er niet meer omheen kan als je ze eenmaal hebt gedragen.

Zijn er nog meer populaire merken?

Naast deze zeer populaire merken daar zijn er nog meer merken die enorm populair zijn zoals Via Vai en Nike.